Sisäilmastoseminaari 2024

Sisäilmastoseminaari 2024 järjestetään 12.3. Messukeskuksen kongressialueella.

Sisäilmastoseminaari 2024

Jätä esitelmäehdotuksesi viimeistään 31.10.2023

Sisäilmastoseminaarin ohjelma koostetaan hyväksytyistä kirjallisista artikkeleista, jotka esitetään seminaaripäivänä joko suullisina tai postereina sekä julkaistaan seminaarijulkaisussa. Esitykset ovat asiantuntijoiden seminaariin tarjoamia, ja ne käyvät läpi arviointiprosessin. Sisäilmastoseminaarin artikkeleiden tulee pohjautua ajankohtaisiin sisäympäristön aihepiirin tutkimuksiin, katsauksiin, selvityksiin, hankkeisiin tai ohjeistuksiin. Mielipidepuheenvuoroja tai kaupallisia esityksiä ei hyväksytä. Seminaarissa ei ole pyydettyjä puheenvuoroja mahdollisia avauspuhujia lukuun ottamatta.  

Kirjoitusten otsikot ja lyhyet tiivistelmät (500-2 000 merkkiä välilyönteineen) pyydämme toimittamaan viimeistään 31.10.2023 tällä lomakkeella.

Lue myös:
Sisäilmastoseminaarin artikkelit ja esitykset

Sisäilmastoseminaari-julkaisut

Sisäilmastoseminaarin ohjausryhmä vastaa esitelmäehdotusten ja artikkeleiden arvioimisesta sekä lopullisen ohjelman muodostamisesta.

Sisäilmastoseminaarin 2024 ohjausryhmä: Mervi Ahola, Ulla Haverinen-Shaughnessy, Kati Huttunen, Anne Hyvärinen, Paavo Kero, Hanna Keränen, Anne Korpi, Hannu Koskela, Risto Kosonen, Katri Leino, Tero Marttila, Sami Niemi, Pertti Pasanen, Juha Pekkanen, Anna-Mari Pessi, Anna Saarinen, Heidi Salonen, Piia Sormunen, Jorma Säteri, Marianna Tuomainen, Katja Tähtinen, Kirsi Villberg, Aki Vuokko, Mika Vuolle ja Leif Wirtanen; sihteeri Anna Merikari

Pääset Sisäilmastoseminaarin 2024 näyttelysivulle tästä.