Sisäilmastoseminaari 2021

Sisäilmastoseminaari (järjestyksessään 36.) järjestetään aiemmin ilmoitetusta poiketen virtuaalisena tapahtumana 9.3.2021. Poikkeusoloista huolimatta sisäilmatiedon tarve ei ole vähentynyt, päänvastoin jopa lisääntynyt. Saimme jälleen runsaasti hyviä esitelmäehdotuksia, ja odotettavissa onkin korkeatasoinen ohjelma. Seminaarin yhteydessä järjestetään myös sisäilma-aiheinen virtuaalinäyttely.

Sisäilmastoseminaari järjestetään virtuaalisella tapahtuma-alustalla. Seminaaripäivän aikana osallistujat pääsevät seuraamaan esityksiä kahdella ohjelmalinjalla ja osallistua keskusteluun. Livestriimin lisäksi osalle esityksistä järjestetään myös muita esitysmuotoja. Seminaarin kaikki sisältö on jälkikäteen katsottavissa tallenteina seminaariin ilmoittautuneille.

Seminaarimaksu on 55 eur + alv., ja se sisältää Sisäilmastoseminaarijulkaisun pdf-version. Painetun Seminaarijulkaisun voi tilata itselleen ilmoittautumisen yhteydessä 20 euron hintaan. Julkaisut postitetaan tilanneille seminaarin jälkeen.

Ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan 9.2.2021. Seuraa tiedotustamme!

sisailmastoseminaari_pieni

Sisäilmastoseminaarin 2021 teemat:

• Käytännön ratkaisut sisäilmaongelmien ratkaisemiseen
  • Toimintamallit ja prosessit hyvään sisäilmaan
  • Mikrobit - rakennusmikrobiologinen tutkimus ja menetelmät
  • Sisäilman kemialliset ja hiukkasmaiset altisteet - menetelmät ja mittaaminen
  • Sisäilman laatu ja terveys
  • Ilmanvaihto ja lämpöolot.

Teemoista vastaavat Sisäilmastoseminaarin ohjausryhmän jäsenet:
Kati Huttunen, Anne Hyvärinen, Paavo Kero, Anne Korpi, Hannu Koskela, Risto Kosonen, Tero Marttila, Sami Niemi, Pertti Pasanen, Juha Pekkanen, Anna-Mari Pessi, Anna Saarinen, Heidi Salonen, Piia Sormunen, Jorma Säteri, Marianna Tuomainen, Katja Tähtinen, Arja Valtanen, Kirsi Villberg, Mika Vuolle ja Leif Wirtanen.

Pääsponsorit

Weber_CMJN_colour

Vahanen_logoforms_default_rgb

Sisäilmastoseminaarin järjestämistä tukee myös:

STM

Mediayhteistyössä: