Joensuun Sisäilmapaja14

Joensuun Sisäilmapaja14

"Uusin silmin" muuttuvan maailman haasteisiin, moniammatilliseen yhteistyöhön, uusiin toimintatapoihin ja menetelmiin sekä organisaatioihin.  

Ilmastonmuutos tuo haastetta sisäympäristöille ja rakentamiseen; yleistyvät hellekaudet, sadannan kasvu ja tuulisuus vaativat varautumista ja sopeutumista. Uusia innovaatioita ja toimintatapoja tarvitaan sisäilma-asioiden käsittelyyn. Hyvinvointialueet ja muut organisaatioiden uudistukset edellyttävät yhteistyön ja viestinnän kehittämistä sisäympäristökentällä. 

Kymmenen vuotta sitten pajailtiin Nurmeksessa, tervetuloa jälleen Pohjois-Karjalan Joensuuhun näkemään uusin silmin, kuinka paljon toimintatavat ja näkemykset ovat muuttuneet vuosikymmenen aikana. 

Sisäilmapaja14 järjestetään Joensuussa 22.-23.11.2023 yhdessä Siun Soten, Pohjois-Karjalan Ympäristöterveyden kanssa. Tapahtumapaikkana on upea, uudistettu Sokos Hotel Kimmel.

ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittaudu TÄSTÄ

OHJELMA

KIERTOAJELU

Siun sote ja Karelia-ammatikorkeakoulu järjestävät ensimmäisen pajapäivän aamuna 22.11. kiertoajelun Joensuussa. Kiertoajelulla tutustutaan Joensuun merkittävimpiin puurakentamisen kohteisiin: Lighthouse Joensuuhun (Suomen korkein kerrostalo), Joensuun Areenaan (Suomen suurin puurakennus) sekä Metla-taloon (Suomen suurin puurakenteinen toimistotalo). Kiertoajeluita järjestetään kaksi samansisältöistä: 8.30-10.45 ja 8.45-11.00. Kiertoajelu on maksuton, ja siihen on rajoitettu osallistujäämäärä. Ilmoittautuminen pajailmoittautumisen yhteydessä.

AAMUPAJAT

Järjestämme ensimmäisen pajapäivän aamuna 22.11. klo 9.30-11.30 kaksi aamupajaa, joihin on rajoitettu osallistujamäärä. Ilmoittautuminen aamupajoihin pajailmoittautumisen yhteydessä.

 1) Ilmanvaihdon katsastukset: miksi ja miten?
Ilmanvaihdon säännöllisiin katsastuksiin on laadittu opas osana Terveet tilat 2028 -ohjelmaa. Tule kuulemaan, mitä oppaan mukainen katsastus pitää sisällään ja minkälaisia kokemuksia sen käytöstä on. Keskustelevassa tilaisuudessa kuullaan sekä katsastusten tekijöiden sekä niiden tilaajien kokemuksia ja ajatuksia katsastuksien teetätämisestä ja hyödyistä. Keskustelua alustavat: Antti Alanko, Are Oy; Tuomo Kiiski, Jyväskylän kaupunki; Laura Pyykkö, Tampereen tilapalvelut

 2) Mikrobimääritysten merkitys
Kansallisessa sisäilma ja terveys -ohjelmassa on koottu tietoa mikrobien määritysmenetelmistä ja indikaattorimikrobien esiintymisestä rakennusmateriaalinäytteissä. Tule kuulemaan, mitä sisäympäristön mikrobeista tiedämme, ja keskustelemaan mikrobimääritysmenetelmistä ja niiden merkityksestä sisäympäristötilanteiden selvittämisessä. Keskustelua alustavat: Päivi Karinen, Siun sote; Vuokko Lappalainen, Sirate Group Oy; Kaisa Jalkanen, THL

HINNAT

Seminaariosallistuminen 90 eur + alv. 24 %

Iltajuhla 40 eur + alv. 24 % (sis. Joensuun kaupungin tervehdyksen ja iltajuhlan illallisineen)

NÄYTTELY

Pajan yhteydessä järjestetään sisäilma-aiheinen näyttely. Lisätiedot ja näytteilleasettajalistaus täällä.

MAJOITUS

Sokos Hotel Kimmel 21.-23.11.2023

Superior 149,-/1hh/vrk
Superior 169,-/2hh/vrk

Standard 134,-/1hh/vrk
Standard 154,-/2hh/vrk

Hintaan sisältyy majoitus ja aamiainen.

Varaukset koodilla "BSISAILMAPAJA" nettisivujen www.sokoshotels.fi kautta