21.5.2019 - 21.5.2019

Iltapäiväseminaari 21.5.2019

Sisäilmayhdistys ry ja kuntien sisäilmaverkosto järjestivät iltapäiväseminaarin:
Rakennusten painesuhteiden ja ilmanvaihdon toiminnan varmistaminen
Seminaarin tavoitteena oli esitellä tutkimustuloksia ja käyttäjäkokemuksia sekä keskustella uusista toimintamalleista. Seminaari oli suunnattu kiinteistöistä vastaaville, talotekniikka-alan asiantuntijoille, valmistajille ja urakoitsijoille sekä muille asiasta kiinnostuneille.

Tiistaina 21.5.2019 kello 11:45-16:00
Auditorio, Ratapihantie 9 virastotalo, Helsinki

11:45-12:30 Ilmoittautuminen ja omakustanteinen lounas

12:30-14:00 Ilmanvaihdon säätö ja painesuhteet

14:00-14:30 Kahvitauko

14:30-16:00 Tarpeenmukainen ilmanvaihto

• Muuttuvailmavirtajärjestelmien haasteet ja kehittämistarpeet, Risto Kosonen Aalto-yliopisto
  • Tarpeenmukaisen ilmanvaihdon toiminta dataseurannan perusteella, Marianna Tuomainen
  • Paneelikeskustelu: Tarpeenmukaisen ilmanvaihdon toiminnan varmistaminen; Miten saavutetaan hyvä lopputulos?
    • Risto Kosonen, Professori, Aalto-yliopisto
    • Sari Hildén, Rakennetun omaisuuden hallintapäällikkö, Helsingin kaupunki
    • Urpo Koivula, Toimitusjohtaja, Insinööritoimisto AX-LVI Oy
    • Jyrki Lönnström, Avainasiakastiimin päällikkö, FläktGroup Finland Oy
    • Ville Tamminen, Johtaja, Caverion Suomi
    • Antti Koskinen, Liiketoiminnan kehityspäällikkö, Fidelix Oy

Ilmoittautuminen paikan päällä on kello 11.45 alkaen, jolloin on myös mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun Ratapihantie 9:ssä sijaitsevassa Ravintola Vaunussa, jossa tarjolla maukasta kotiruokaa (9,70 €). Ilmoittautumisen yhteydessä kysymme alustavasti halukkuuttasi lounastamiseen, jotta ravintolassa osataan varautua lounasruokailijoiden määrään.